Rörmokare i Karlstad med fokus på VVS

"Vi hjälper er med alla förekommande VVS-arbeten"

Vi hjälper våra kunder med servicejobb inom VVS, badrumsrenoveringar, stora och små entreprenadjobb, rotrenoveringar med stambyte, översyn och åtgärder mot legionella i tappvattensystem samt fjärrvärmeanläggningar för offentlig och privat sektor. Utöver dessa exempel hjälper vi våra kunder med andra VVS-tjänster som exempelvis konverteringar från elradiatorer till vattenburna värmesystem och installation, service och underhåll av värmepumpar, solenergianläggningar och vattenreningsanläggningar. Vi utgår från Karlstad men täcker hela Värmland.

Vilken värmepump passar ditt hushåll bäst? luft-luftvärmepump, luft-vattenvärmepump eller bergvärmepump? Ja, det finns rätt många sorter att välja mellan och mycket att tänka på inför installation av värmepump. Våra VVS-tekniker har lång erfarenhet av att installera värmepumpar och kan ge dig rådgivning kring vilken sorts värmepump som passar dina behov och förutsättningar. Effektiv VVS är certifierade för värmepumpsinstallationer och installerar värmepumpar i Karlstad och andra orter som exempelvis Säfflem Grums, Kristinehamn, Segmon och Karlskoga.

En vattenmätarkonsol är ett väggfäste som sitter fastmonterad bakom vattenmätaren. Den syftar till att underlätta vattenmätarinstallation men även förenkla byte av mätare. Dessutom underlättas mätning av vattenförbrukning med hjälp av en vattenmätarkonsol. Enligt lag måste en vattenmätarkonsol finnas i varje hus så att kommunen kan byta ut vattenmätaren var tionde år. Kontakta oss för offert på vattenmätarkonsol!

Varmvattenberedare är ett bra sätt att spara energi på, då du endast värmer vattnet som behövs och inte hela tanken. Effektiv VVS installerar varmvattenberedare i ditt hus och kopplar in den till elnätet så att den är redo att användas. Varmvattenberedare värmer och lagrar varmvatten för dusch, handtvätt, disk och bad. 

BADRUMSRENOVERING

Vill du göra om det gamla badrummet? Är det dags för en badrumsrenovering? Då ska du vända dig till oss på Effektiv VVS, erfarna och kompetenta VVS-tekniker som hjälper dig att förverkliga dina drömmar för hur badrummet ska se ut. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att arbetet utförs i enlighet med branschens rådande regler och föreskrifter, allt för att du ska få ett slutresultat som håller sig flera år framöver. Vi är noggranna med att specifiera kostnaderna för arbetet så att du vet vad du får för din badrumsrenovering.

VATTENRENING

Har du en sommarstuga i landet som behöver rent dricksvatten? Vi hjälper våra kunder med att säkerställa att vattnet är rent att drickas. Kontakta oss för konsultation så får du ett testkit som samlar upp värden. Provsvaren visar hur värdena ser ut och då kan vi ge dig en offert med en bedömning av vilka åtgärder som behöver vidtas. Vi har även ett filter för dricksvatten med omvänd osmos, detta filter renar genom att vatten pressas genom ett membran som är semipermeabelt, d.v.s. halvt genomsläppligt. Med detta filter får du rent vatten av högsta kvalitet. Inga medicinrester, inga antibiotika, inga mikroplaster och inga bakterier. Endast vattenmolekyler släpps igenom filtret.